• Maandag tot vrijdag van 9:00 - 17:00
  • Telefoon nr: 010-2443254

PRESENTATIE

KS

KEVIN BROUWER (ALLE SEIZOENEN)

Op zijn 20e is Kevin na een periode vol radio programma’s in aanraking gekomen met televisie en kwam hij als producent en presentator terecht bij regionale TV zender RNN7. Hier heeft hij in 4 jaar tijd veel kansen gekregen om zichzelf op allerlei vlakken te ontwikkelen. Bij RTL4 heeft Kevin meerdere programma’s gepresenteerd waaronder Trips & Travel, Da’s Goed Geregeld, Weddingplanner en De Beste van Nederland. Met de zakelijke talkshow Business 010 (RTL7/RTLZ) maakte de Kevin de overstap naar primetime. Kevin was niet alleen als presentator te zien, maar was ook mede-producent.

CHERYL MAUER (VANAF SEIZOEN 4)

Cheryl Mauer is model, presentatrice en actrice. Ze trad als miss en assistente op bij diverse RTL en SBS6 programma’s zoals ‘Echt Waar’, ‘Ik Wed Dat Ik Het Kan’ en ‘Gerts Missie’. Ook reisde Mauer als Miss Nederland af naar Zuid-Korea om deel te nemen aan een internationale miss verkiezing. Naast haar uiterlijke werkzaamheden is ze ook actief in de productie en redactie bij diverse mediaprojecten.

Tijdens het afronden van haar hbo-opleiding ‘Media Entertainment Management’ deed zij diverse presentatie-klussen voor bedrijven zoals Shell, ABN Amro, Engie, en streekomroepen. In seizoen 4 en 5 van ‘Da’s Goed Geregeld’ vormt Cheryl een presentatieduo met Kevin Brouwer.

EEN GREEP UIT ONZE PARTNERS

Da's Goed Geregeld team

Kevin Brouwer
Presentator
Cheryl Mauer
Presentatrice
Brenda Leusink
Regisseur
Mike van Doorn
Uitvoerend Producent