• Maandag tot vrijdag van 9:00 - 17:00
  • Telefoon nr: 010-2443254

AFLEVERINGEN

DE OPLOSSING TEGEN KALKAANSLAG

Da’s Goed Geregeld, het programma voor mensen die alles in het leven goed geregeld willen hebben. In deze aflevering ga je horen hoe je veel geld bespaard op schoonmaakmiddelen, hoe je apparatuur veel langer meegaat en hoe je de grootste ergernis, namelijk kalkaanslag uit je leven kan bannen. Kevin is op pad met Julio Rosier, het brein achter de waterontharder.
Uitzenddata:

Zaterdag 18 april om 16:00 uur en zondag 19 april 13:30 uur bij RTL 4.

Met dank aan: Waterontharder

HET RECEPT VAN GOED WERKGEVERSCHAP

Kevin Brouwer en Iris Rulkens gaan langs bij verschillende gemeentes om te kijken hoe het daar zit met het aanbieden van goed werkgeverschap. Daarnaast, hoe houd je je gezondheid, leefomgeving, financiën, en persoonlijke ontwikkeling op orde. Bij deze werkgevers staat plezier op de werkvloer hoog in het vaandel.

Uitzenddata:
Zondag 26 januari om 16:30 uur, zaterdag 1 februari om 14:00 uur en zaterdag 22 februari om 13:30 uur bij RTL 4.

Met dank aan: Gemeente Alphen aan den Rijn, Gemeente Woerden en Gemeente Zwijndrecht 

PLEZIER OP DE WERKVLOER

Da’s Goed Geregeld gaat deze aflevering langs bij verschillende gemeentes waar het werkgeluk hoog in het vaandel staat.  Deze werkgevers nemen vitaliteit, persoonlijke ontwikkeling en vakmanschap erg serieus. Ze laten zien hoe ze werkgeluk realiseren en hoe zij ervoor zorgen dat de werknemers plezier op de werkvloer ervaren. Kevin gaat langs bij de Gemeentes Amstelveen, Waddinxveen en Schagen die plezier op de werkvloer hoog in het vaandel hebben staan.

Uitzenddata:
Zondag 19 januari om 16:30 uur, zaterdag 25 januari om 14:00 uur en zaterdag 15 februari om 13:30 uur bij RTL 4.

Met dank aan: Gemeente Amstelveen en Aalsmeer, Gemeente Waddinxveen en Gemeente Schagen.

GELUKKIG ZIJN OP JE WERK

Deze uitzending staat in het teken van werkgeluk. Iets wat je zeker goed geregeld wilt hebben op de werkvloer is werkgeluk. Dit seizoen gaat Da’s Goed Geregeld langs bij verschillende gemeentes die werkgeluk hoog in het vaandel hebben staan. Jessica en Kevin gaan deze keer langs bij de gemeentes Veldhoven, Oss en Goes om te kijken hoe zij werkgeluk realiseren.

Uitzenddata:
Zondag 12 januari om 16:30 uur, zaterdag 18 januari om 14:00 uur en zaterdag 8 februari om 13:30 uur bij RTL 4.

Met dank aan: Gemeente Veldhoven, Gemeente Oss en Gemeente Goes

 

JE BAAN MET PLEZIER ERVAREN

Plezier hebben in je werk is een belangrijk gegeven. Dit geldt voor bedrijven in alle branches en sectoren. Van een projectontwikkelaar in de bouw tot aan verschillende gemeentes, maar ook in de zorg. Kevin Brouwer en Iris Rulkens gaan op onderzoek uit bij verschillende organisaties om daar te kijken hoe het gesteld is met het werkgeluk.

Uitzenddata:
Zaterdag 18 mei om 17:00 uur, zondag 12 mei om 15:00 uur en maandag 8 juli om 15:00 uur bij RTL 4.

Met dank aan: Gemeente Diemen, Careyn en VORM

HET RECEPT VAN GOED WERKGEVERSCHAP

Kevin gaat langs bij verschillende bedrijven om te kijken hoe het daar zit met het aanbieden van goed werkgeverschap. Daarnaast, hoe houd je je gezondheid, leefomgeving, financiën, en persoonlijke ontwikkeling op orde. Bij deze werkgevers staat plezier op de werkvloer hoog in het vaandel.

Uitzenddata:
Zaterdag 11 mei om 17:00 uur, zondag 12 mei om 15:00 uur en maandag 24 juni om 15:00 uur bij RTL 4.

Met dank aan: Gemeente Rotterdam, Lidl en Naktuinbouw.

JE FINANCIËN OP ORDE KRIJGEN

In deze aflevering gaat het over allerlei zaken die ervoor zorgen dat je, je financiën op orde krijgt.  Terwijl Cheryl een dag meeloopt met een executeur, gaat Kevin langs bij verschillende bewindvoerders, die allemaal op een unieke manier de financiën van anderen op orde brengen.

Uitzenddata:
Zaterdag 4 mei om 17:00 uur, zondag 5 mei om 15:00 uur en maandag 17 juni om 15:00 uur bij RTL 4.

Met dank aan: BB&F Salland BV, Bomer Bewindvoeringen, van Diepen Bewindvoering en Duet Executeurs.

COACHES DIE INSPIREREN

Wanneer het voorkomt dat je op een moment in je leven vastloopt, kan het handig zijn om een coach in te schakelen, die je inzichten biedt in je leven. Kevin en Cheryl gaan langs bij verschillende (soorten) coaches en komen erachter voor wie deze coaches werkzaam zijn en welke tips zij de klanten meegeven.

Uitzenddata:
Zaterdag 27 april om 17:00 uur, zondag 28 april om 15:00 uur en maandag 10 juni om 15:00 uur bij RTL 4.

Met dank aan: Renate’s Spirit, Myra Fens LifeCoach, Eva Coaching en Advies, Marriette Ham – Businesscoach voor de ondernemende tandarts, De Kernpraktijk, Iris Berger en Waterontharder.com.

EFFICIËNT ONDERNEMEN

Ondernemen is een groot avontuur en om je doel te bereiken zet je veel opzij. Maar met dat doel voor ogen, is het belangrijk om het hier en nu niet uit het oog te verliezen. Kevin en Cheryl laten onder andere zien waarom het belangrijk is om je IT goed te managen en hoe je het beste om kan gaan met het ziekteverzuim van medewerkers.

Uitzenddata:
Zaterdag 20 april om 17:00 uur, zondag 21 april om 15:00 uur en maandag 6 mei om 15:30 uur bij RTL 4.

Met dank aan: Bergmans Data Intelligence, Nederlandweb, Rono-IT, Condite en Waterontharder.com.

PLEZIER OP DE WERKVLOER

Kevin Brouwer neemt een kijkje bij verschillende bedrijven waar het werkgeluk hoog in het vaandel staat. Deze werkgevers nemen vitaliteit, persoonlijke ontwikkeling en vakmanschap erg serieus. Ze laten zien hoe ze werkgeluk realiseren en hoe zij ervoor zorgen dat de werknemers plezier op de werkvloer ervaren.

Uitzenddata:
Zaterdag 13 april om 17:00 uur, zondag 14 april om 15:00 uur en maandag 29 april om 15:30 uur bij RTL 4.

Met dank aan: Peijnenburg, Rabobank en VGZ.

GELUKKIG ZIJN OP JE WERK

Kevin Brouwer en Cheryl Mauer ontdekken het recept van goed werkgeverschap. Daarnaast, hoe hou je je gezondheid, leefomgeving, financiën, en persoonlijke ontwikkeling op orde?  Een kijkje in de keuken bij succesvolle bedrijven, handige tips, boeiende interviews en het geheim van geluk zowel op je werk als privé.

Uitzenddata:
Zaterdag 6 april om 17:00 uur, zondag 7 april om 15:00 uur en maandag 22 april om 15:30 uur bij RTL 4.

Met dank aan: Gemeente Rhenen, Woonbron en Contourde Twern.

VAN ZWANGERSCHAP TOT EERSTE STAPJES

Op de Negenmaandenbeurs vind je alles op het gebied van zwanger zijn en het kersverse ouderschap. Je shopt hier je hele babyuitzet bij elkaar, van speenkoord tot de complete inrichting van de babykamer. Daarnaast is dit dé plek om je te laten klaarstomen voor het ouderschap. Je vindt hier heel veel interactieve workshops en interessante masterclasses, van EHBO voor kinderen en babymassage tot gynaecologen die alles vertellen over de naderende bevalling. Kevin Brouwer en Cheryl Mauer nemen een kijkje op deze beurs!

Uitzenddata:
Zaterdag 2 maart om 17:00 uur, zondag 3 maart om 15:00 uur en maandag 18 maart om 15:30 uur bij RTL 4.

Met dank aan: BABYmatters, Difrax, Dunstan Babytaal, Joolz, Moedermelk Netwerk, Neutral en With a touch of Rose.

EEN ENERGIEK LEVEN HEBBEN

Het kan voorkomen dat je op een moment in je leven vastloopt. Daarom kan het handig zijn om een coach in te schakelen, die je inzichten biedt in je leven. In deze uitzending volgen we Natasja, die een fitter leven wilt hebben. Ook volgen we de afgestudeerde Darshan, die op zoek is naar zijn droombaan. Samen met Kevin en Cheryl gaan ze langs verschillende coaches, die hun verder kunnen helpen.

Uitzending:
https://www.youtube.com/watch?v=r0Ai0VzMMQM&t=1240s
Zondag 2 september om 16:00 uur en Zaterdag 8 september om 15:30 uur
bij RTL 4

Met dank aan: Anymea Coaching en Begeleiding, Breakpoint Coaching, C Kwadraat Coaching, MaRaM Vitaalcoach Hilversum, De Bronn en Innercompany.

GOED IN JE VEL ZITTEN

Hoe zorg je ervoor dat je beter in je vel zit? Veel mensen doen hun best om af te vallen, maar dit leidt niet altijd tot het gewenste resultaat. Kevin en Cheryl gaan op pad met twee kijkers, Jolanda en Gerda, die besloten hebben dat het tijd is om dat buikje aan te pakken. Ze gaan naar Finesse Bodyline Clinic in Woerden om te kijken hoe ze dit voor hen kunnen regelen.

Meer informatie: https://finessebodylineclinic.nl/
Uitzending:
https://www.youtube.com/watch?v=j9Xq-HEuJnU&feature=youtu.be
Zondag 9 september om 16:00 uur en Zaterdag 15 september om 15:30 uur
bij RTL4

STERK IN HET LEVEN STAAN

Sommige situaties in je leven kunnen ervoor zorgen dat je de hulp van een expert of ervaringsdeskundige kunt gebruiken. In deze uitzending maak je kennis met drie kijkers, die een probleem hebben. Kevin en Cheryl gaan langs bij coaches die hen inspireren en inzichten kunnen bieden bij hun problemen.

Uitzending:
https://www.youtube.com/watch?v=74vT5qBJklE&feature=youtu.be
Zondag 16 september om 16:00 uur en Zaterdag 22 september om 15:30 uur
bij RTL 4

Met dank aan: WeAreLions, Claudine Drees, Marieke Bertens Energetisch Coach, Joyce de Wit Coaching en Training, Dantee Wellbeing en Wix-kracht.

WERKEN EN WONEN

Deze uitzending staat in het teken van werken en wonen. Eerst worden Kevin en Cheryl uitgedaagd om op hun beurt een dag mee te lopen in een compleet ander beroepenveld, van accountant tot glazenwasser. Vervolgens zie je waar je rekening mee moet houden bij het kopen van een woning.

Uitzending:
Zondag 23 september om 16:00 uur en Zaterdag 29 september om 15:30 uur
bij RTL 4

Met dank aan: De Hypotheker, Lommers Makelaars, In Het Koorenhuis, BOB Autowas, Wijs Accountants en Schoonmaak en Glazenwasbedrijf Martiniclean.