• Maandag tot vrijdag van 9:00 - 17:00
  • Telefoon nr: 010-2443254

AFLEVERINGEN

GOED IN JE VEL ZITTEN

Hoe zorg je ervoor dat je beter in je vel zit? Gerda doet heel erg haar best om af te vallen, maar het heeft nog niet tot het gewenste resultaat geleid. Ze schaamt zich voor haar buik en het is nu tijd om het aan te pakken. Kevin en Cheryl gaan naar Finesse Bodyline Clinic in Woerden om te kijken hoe ze dit voor Gerda kunnen regelen.

Meer informatie: https://finessebodylineclinic.nl/

LIPOSUCTIE ZONDER OPERATIE

Hoe kan middelmatig overgewicht behandeld worden zonder operatie? Kevin en Cheryl volgen in deze uitzending Jolanda, zij wil graag slank naast haar dochter staan op de bruiloft. Finesse Bodyline Clinic heeft zich bereid gevonden om Jolanda UltraShape behandelingen te geven en haar intensief te begeleiden om haar doel te bereiken: Slank in een mooi strak jurkje op de bruiloft verschijnen.

Meer informatie: https://finessebodylineclinic.nl/

HET BELANG VAN GOEDE AKOESTIEK

Wat is het belang van akoestiek en waarom moet het prioriteit hebben? Kevin en Cheryl volgen in deze uitzending ondernemer Bram Roose. Er komen verschillende projecten in uiteenlopende branches aan bod waarin wordt getoond hoe Nordic Silence zich onderscheidt: akoestiek mooi en duurzaam oplossen!

Meer informatie: https://www.nordicsilence.nl/

SLIMMER EN RUIMER WONEN

Hoe maak je jouw huis of kantoor ruimer op momenten dat het nodig is? Kevin en Cheryl zoeken het voor je uit! In deze special zien we hoe Bianca haar ruimteprobleem thuis oplost door gebruik te maken van een kleine opslagruimte bij ALLSAFE Mini Opslag.

Meer informatie: https://www.allsafe.nl/